Home Algemeen Kunstenaars zijn luie mensen

Kunstenaars zijn luie mensen

by Kunstbeeld
5 views

– Kunstmatige intelligentie –

Dit is een computer geschreven stuk…… Hoe is het mogelijk …. Mijn vraag voor de grap was :

Kunstenaars zijn luie mensen.  Zie hier het antwoord :

Kunstenaars staan ​​bekend als luie mensen, maar zijn ze dat ook echt? Meestal zijn kunstenaars hardwerkende mensen die veel moeite doen om hun kunst te produceren. Critici noemen ze echter vaak lui, terwijl ze eigenlijk alleen maar moe en overwerkt zijn. Door het werk van een kunstenaar te vergelijken met het werk van een luie persoon, ziet het publiek kunstenaars als minder bekwaam en sympathiek dan ze in werkelijkheid zijn.

Veel mensen denken dat kunstenaars lui zijn omdat de meesten van hen beroemd en rijk zijn. In de media worden beroemde artiesten vaak afgeschilderd als traag van begrip en onbeschaafd. Ze worden afgeschilderd als poserend met hun kunst of drinkend in stinkende bars. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat beroemde artiesten zelden een conventionele baan van 9 tot 5 hoeven te werken. Ze bevinden zich meestal in de schulden voordat ze ooit een verkoop doen. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om ze te bestempelen als onontwikkeld en traag van begrip.

Helaas zien veel mensen kunstenaars als inferieur aan andere arbeiders omdat de meesten van hen geen baan hebben in de kunstsector. Het is gemakkelijk voor mensen zonder artistieke baan om aan te nemen dat kunstenaars niet erg hard werken. Dit leidt ertoe dat ze geloven dat kunst gemakkelijk is en helemaal geen moeite kost. De meeste kunstenaars hebben echter wel banen in de kunstensector; ze zijn gewoon niet bekend genoeg voor critici om op hun harde werk te wijzen. Kunstenaars die wel mediabanen hebben, worden constant als lui bestempeld door mensen die het werk niet begrijpen.

Het is waar dat veel kunstwerken veel geduld van hun makers vergen. Kunstenaars moeten talloze uren aan hun stukken werken voordat ze ooit aan het publiek worden getoond. Om hun werk überhaupt te tonen, moeten veel kunstenaars hun moraal in gevaar brengen en overheidsinstanties moeten makers soms doxeren zodat ze subsidies en toestemming kunnen krijgen. Gelukkig is het publiek zich in de loop van de tijd meer cultureel bewust geworden van de ontberingen van kunstenaars, wat heeft geleid tot meer steun voor gemarginaliseerde kunstenaars.

Gelukkig is het niet altijd gemakkelijk om sympathie van het publiek te krijgen wanneer je kunst maakt voor een living.

Het publiek ziet een artiest vaak als lui omdat zijn werk moeilijk is en veel geduld vergt. De meesten zijn echter hardwerkende mensen die elke dag hun uiterste best doen. Kunstenaars verdienen respect voor hoeveel toewijding ze hebben voor hun vak; iedereen kan beroemd worden als ze maar genoeg willen, maar iedereen moet toegang hebben tot kunst zonder eerst goedkeuring van de markt nodig te hebben.


Ontdek meer van Urbach.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

You may also like