Fase 1

In Kunstwerken by adminLeave a Comment

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;”]

[/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text class=”cs-ta-justify”]De eerste fase van een nieuw schilderij. Omdat het olie verf op doek is zitten er behoorlijke pauze’s in voor dat ik weer verder kan. Hiermee geef ik ook aan hoe de gelaagdheid per schilderij verschillend kan zijn. En dat het vaak een langdurig proces is. [/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]De acryl werken die ik tussen door maak zijn voorstudie’s voor een later werk. Of een werk waar ik al mee bezig ben zoals hier boven getoond. [/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]